+31 55 200 2999

Ma-vr: 8:00 - 17:00 | Service en onderhoud 24/7

WERKEN BIJ EMONDT

Slavakto 2022

Dinsdag 4 oktober en woensdag 5 oktober vond Slavakto plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Maar liefst 3.523 ondernemers, slagers, traiteurs, worstmakers en winkelmedewerkers brachten een bezoek aan de beurs waar onze stand prominent aanwezig was. We blikken dan ook terug op twee geweldige beursdagen met inspirerende gesprekken, een volle stand en een goede sfeer.

Verder gaven wij twee workshops. Wij hebben de bezoekers onder andere bijgepraat over onze nieuwe mogelijkheden en inspiratie op laten doen. Zo hebben onze koeltechniekers de feiten en fabel, omtrent energiebesparing in de slagerij, op een rijtje gezet.

Energiebesparing in de slagerij

Hoe kunt u energie besparen in uw slagerij? Dat is de hamvraag van dit moment. Onze koeltechniekers hebben de feiten en fabels op een rijtje gezet en gepresenteerd tijdens de workshop. Tevens kwam er aan bod welke koeltechnische mogelijkheden er zijn om energie te besparen. Was u niet aanwezig tijdens de workshop, maar wilt u wel meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

investeringsscan voor uw winkel

Hoe kunt u zich optimaal voorbereiden op een nieuwe winkel en hoe ziet dit er financieel uit? Wat is potentieel het maximale rendement wat u uit uw nieuwe winkel kan halen? En hoe bereikt u dit? Tijdens deze tweede workshop gaven wij antwoord op deze vragen. De workshop werd in samenwerking met Werk aan de Winkel gegeven.

Meer informatie

Wij hopen dat iedereen een goed beeld heeft gekregen van onze producten en diensten. Mocht u naar aanleiding van uw bezoek nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij denken graag met u mee!

Vooraanzicht beursstand Emondt KMI FFI op Slavakto 2022
Zijaanzicht beursstand Slavakto 2022
Emondt Multiclima

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Emondt KMI Fresh Food Interiors

EMONDT GROEP

Waar ben je naar op zoek?

EMONDT KMI
FRESH FOOD
INTERIORS

EMONDT
KOELTECHNIEK