+31 55 200 2999

Ma-Vr: 9:00 - 17:00 | Storingsdienst 24/7 bereikbaar

WERKEN BIJ EMONDT

Emondt Multiclima

We Create Temperature

Voor elk klimaatprobleem een oplossing

Klimaatinstallaties op maat Technische verduurzaming Totaalpartner in utiliteitsbouw Klimaattechnisch kenniscentrum

Specialist op gebied van B2B klimaat installaties

Airconditioning

B2B airconditioning voor hotels, kantoren of ander vastgoed bestaande uit complexe installaties waar waarde wordt gehecht aan een gedegen partner in de aanbouw of verduurzaming van een pand.

warmtepompen

Professionele koelinstallaties met warmtepompen voor hotels, kantoren of ander vastgoed. Onze engineers stellen een klimaatinstallatie op maat samen onafhankelijk van een merk.

ventilatiesystemen

Luchtbehandelingskasten en ventilatie voor B2B oplossingen voor een optimaal luchtcomfort. Duurzame en zuivere lucht in hotels, kantoren of ander vastgoed -daar maken wij werk van. 

Duurzame en innovative installaties 

Totaalinstallateur

Emondt Multiclima is al sinds 1946 specialist op het gebied van klimaatbeheersing. Als totaalinstallateur verzorgen wij het totale traject van ontwerp, installatie en onderhoud van duurzame klimaatinstallaties.

Vestiging IJsselstein

Sinds 1 oktober 2023 heeft Emondt een nieuwe vestiging in IJsselstein. Deze uitbreiding stelt ons in staat om onze dienstverlening te verbeteren en onze klanten in het westen van Nederland nog sneller en efficiënter van dienst te zijn. Of het nu gaat om koelinstallaties, onderhoud, reparaties of advies op maat, ons team staat klaar om je te ondersteunen.

Gecertificeerd totaalpartner

Opzoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij zijn op zoek naar jou

Ben jij technisch onderlegd en heb je ambitie om je te ontwikkelen? Bekijk nu onze openstaande vacatures of neem direct contact met ons op!
Monteur bij koelinstallatie
Emondt Multiclima

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Emondt KMI Fresh Food Interiors

EMONDT GROEP

Waar ben je naar op zoek?

EMONDT KMI
FRESH FOOD
INTERIORS

EMONDT
KOELTECHNIEK