+31 55 200 2999

Ma-Vr: 9:00 - 17:00 | Storingsdienst 24/7 bereikbaar

WERKEN BIJ EMONDT

Emondt Multiclima

TEMPERATUUR ZIT IN ONS DNA

WE CREATE TEMPERATURE

Klimaatinstallatie Fletcher hotel | Emondt Multiclima

Totaalpartner voor renovatie en nieuwbouw

Klimaatbeheersing is de meest efficiënte manier om een gebouw te verduurzamen. Als betrouwbare bouwpartner met technische engineers helpen wij onze klanten van concept fase tot turn key opgeleverd project.  

Klimaatoplossingen op maat

Gedegen advies vanuit ons kenniscentrum voor een klimaatinstallatie en in-house enginering. Voor iedere klimaatvraag hebben onze adviseurs een antwoord.  

Onze producten en diensten

Elk gebouw en iedere ruimte zijn anders, hierdoor kijken wij altijd naar de beste klimaatinstallatie die aansluit op jouw wensen. 

Onze engineers denken graag met u mee over uw volgende project. Neem hiervoor contact met ons op.

Multi split
airconditioning

Airconditioning en verwarming voor kantoren, schoolgebouwen, hotel of de vastgoedsector. Wij leveren B2B klimaatinstallaties van iedere maat en complexiteit.

Cassette
units

Cassette units zijn een oplossing voor airconditioning in winkels, kantoren of andere commerciële ruimtes. Afhankelijk van de vraag denken onze engineers graag mee over uw klimaatvraagstuk.

VRV-systeem &
VRF-systeem

VRV (Variable Refrigerant Volume) of VRF (Variable Refrigerant Flow) systemen zijn installaties die meerdere ruimtes op een efficiënte manier koelen of verwarmen. Deze systemen bieden dus koelen en verwarmen in een!

Luchtbehandelings-
installatie

De flexibele oplossing voor elk aspect van luchtcomfort. Onze engineers ontwerpen graag een installatie op maat voor zuivere en comfortabele lucht in uw kantoor, schoolgebouw, hotel, of ander vastgoedobject.

Warmteterugwinning
installatie

B2B warmte terugwin installaties als totaalpakket in uw klimaatinstallatie. Doordat de warmte terugwin installatie de warmte hergebruikt is deze installatie erg energiezuinig en dus goed voor het milieu.

Service &
Onderhoud

Onze engineers gaan geen koeltechnische uitdaging uit de weg en ontwerpen graag een installatie op maat wanneer u hiernaar opzoek bent. 

Technische dienstverlening zit in ons DNA

Onze kracht zit in onze mensen. Ons kenniscentrum speelt hier een centrale rol in de opleiding en ontwikkeling van alle medewerkers. Als familiebedrijf stimuleren wij iedere medewerker zich door te ontwikkelen.

Park Plaza Victoria Amsterdam

Fletcher Hotel ByZoo | Emmen

Topicus | Deventer

MAKZ Kaakchirurgie | Assen

Hogekamp | Universiteit Twente

Tasche Stalen Trappen | Albergen

Technische verduurzaming
onroerend goed

Onroerend goed verduurzamen met een innovatieve installatie? Daar komt wel het een en ander bij kijken. Klimaatinstallaties worden door onze koeltechnische ingenieurs op maat ontworpen en geplaatst door eigen ervaren monteurs.

Kennisgedreven engineering

Door innovatie en techniek voorop te zetten zijn onze engineers elke dag bezig om vooroplopende installaties te ontwerpen door de klantbehoefte voorop te zetten. 

Ervaren projectbegeleiding

Samenwerking en planning zijn de sleutel tot een succesvol project. Focus op lange termijn relaties, betrouwbaarheid en een netwerk van partners zien wij als cruciaal onderdeel van onze dienstverlening. Van projectbegeleiding tot het service & onderhoud van onze installaties wordt alles in-house geregeld.

STORING? ONZE SERVICEDIENST IS 24/7 BEREIKBAAR OP : +31 55 200 2999

Service & Onderhoud

Emondt Multiclima

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Emondt KMI Fresh Food Interiors

EMONDT GROEP

Waar ben je naar op zoek?

EMONDT KMI
FRESH FOOD
INTERIORS

EMONDT
KOELTECHNIEK