+31 55 200 2999

Ma-vr: 8:00 - 17:00 | Service en onderhoud 24/7

WERKEN BIJ EMONDT

Specialist in interieurbouw voor horeca en cafetaria

Met meer dan 77 jaar specialistische ervaring in het bouwen van gekoelde belevingswinkels en winstgevende winkelconcepten voor food interieurs helpen wij ondernemers met hun winkel voor de toekomst. Uw idee en droom zetten wij om in werkelijkheid. Samen met een adviseur en ontwerper wordt een winkel operationeel ingedeeld en wordt er een winkelinterieur ontworpen waar klanten voor terugkomen. Bent u er klaar voor?

Moodboard met materialen

Van ontwerp tot realisatie

In de ontwerpfase van uw nieuwe horeca-zaak gaan wij opzoek naar identiteit en een concept wat bij u als ondernemer past. Of het nou een horeca concept of cafetaria is, alles draait om een optimale klantbeleving. Wanneer u zich thuis voelt in uw horeca-zaak, kan u het maximale uit uw onderneming halen. Dit vangen wij graag in een ontwerp wat perfect bij u past. Lees meer over wat wij doen

de klantbelevingswinkel van de toekomst

Een nieuwe zaak bouwt u niet iedere dag. U wilt het graag in één keer goed doen en een zaak bouwen die jaren mee gaat. Goed advies over een toekomstbestendig horecaconcept en een duurzaam interieur is daarom van groot belang. Van complete horecazaak tot slim ingerichte cafetaria , iedere concept heeft zijn eigen uitdaging. Neem eens een kijkje bij onze gerealiseerde projecten en doe inspiratie op!

 

Horeca-interieur Friethuys Amsterdam

Ervaring van zowel horecainrichting als inrichting in de werkruimte en koeltechniek

Onze verkoopadviseurs en ontwerpers bepalen samen met u de perfecte inrichting voor in de zaak maar ook de werkruimte. De operationele inrichting in een horecazaak of cafetaria is een belangrijk onderwerp bij een nieuwe horecazaak. Zo bouwen wij stapsgewijs een plan op voor een nieuw en efficiënt horecaconcept wat klaar is voor de toekomst. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons. 

Het perfecte concept VOor iedere ondernemer

Van strak en modern tot ambachtelijk en traditioneel, wij ontwerpen een horecazaak of cafetaria waar iedere ondernemer, werknemer en klant zich thuis voelt 

Koelmeubelen op maat

Maatwerk koelvitrines voor optimale productkwaliteit en duurzame energieprestaties

Slagerij Arie Klaver - 24

Emondt koeltoonbanken op maat

De bedieningstoonbank als centraalpunt in de winkel. Wij maken, wanneer gewenst, iedere koeling op maat zodat u alles uit uw winkel kan halen. Met specifieke food verlichting, volledig glazen hefruit en een duurzame (centraal) koelinstallatie naar keuze. Laat een bedieningstoonbank naadloos overlopen in een zelfbedieningstoonbank. Alle toonbanken zijn te verkrijgen met het nieuwe door ons ontwikkelde koelsysteem op basis van Glycol. Meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

 

BEKIJK HIER ONZE TOPMODELLEN

Het perfecte concept VOor iedere ondernemer

Interieurconcept Emondt KMI Fresh Food Interiors

WInkelconcept, 2D en 3D ontwerp

Een nieuwe winkel begint bij een plattegrond en 3D ontwerp. Laat uw droomwinkel visualiseren door een van onze ontwerpers en waan u in uw nieuw winkel voordat er één steen gelegd is.

 

Interieurconcept Emondt KMI Fresh Food Interiors

Interieurbouw en montage

Eigen interieurbouwfabriek gespecialiseerd in koeltechnische winkelinterieurs. Een wereld waar maatwerk koeltechniek en maatwerk interieurbouw samenkomen. 

Service en onderhoud

Service en onderhoud

Service en onderhoud voor winkel en koelinstallaties om deze in top staat te houden. Landelijk dekkend servicenetwerk met eigen monteurs exclusief voor Emondt klanten.  

Stuur ons een bericht

Bent u opzoek naar winkel accessoires?

PEACK winkelaccessoires voor bakkerij, patisserie, chocolaterie en IJssalons
PEACK interior

Winkelinrichting met een PAUW-effect

Bestel winkelinrichting en accessoires online voor uw winkel. Bekijk nu alle winkelbenodigdheden en toonbankaccessoires specifiek geschikt voor visspeciaalzaken en traiteurs op onze webshop. Dankzij een grote voorraad zijn veel accessoires direct leverbaar zodat u deze week nog aan de slag kan!


Check de website of download de online brochure.

Emondt Multiclima

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Emondt KMI Fresh Food Interiors

EMONDT GROEP

Waar ben je naar op zoek?

EMONDT KMI
FRESH FOOD
INTERIORS

EMONDT
KOELTECHNIEK