+31 55 200 2999

Ma-vr: 8:00 - 17:00 | Service en onderhoud 24/7

WERKEN BIJ EMONDT

Specialist in winkelinterieurbouw voor kaaswinkel, Delicatessen of notenzaak

VRAAG EEN GRATIS ONLINE ORIËNTEREND GESPREK AAN​

Creëer een onvergetelijke ervaring voor uw klanten met een door ons op maat gemaakt interieurontwerp

Met meer dan 77 jaar specialistische ervaring in het bouwen van belevingswinkels en winstgevende winkelconcepten voor kaaswinkels, delicatessen en notenzaken helpen wij ondernemers met een winkel voor de toekomst. Uw idee zetten wij om in werkelijkheid. Samen met een adviseur wordt een winkel operationeel ingedeeld en wordt er een winkelinterieur ontworpen waar klanten voor terugkomen. Bent u er klaar voor?

Kaaswinkel interieur | Winkelinrichting voor kaasspeciaalzaak

Kaas

Winkelinrichting Delicatessenwinkel

Delicatessen

Winkelinterieur notenwinkel

NoteN

Flatlay Interieurstalen

Van ontwerp tot realisatie

In de ontwerpfase van uw nieuwe winkel gaan wij op zoek naar identiteit en een concept wat bij u als ondernemer past. Of het nou een kaas-, delicatessen of notenwinkel is, alles draait om een optimale klantbeleving. Wanneer u zich thuis voelt in uw winkel, kunt u het maximale uit uw onderneming halen. Dit vangen wij graag in een ontwerp wat perfect bij u past. 

DE Vers en belevingswinkel van de toekomst

Een nieuwe winkel bouwt u niet iedere dag. U wilt het graag in één keer goed doen en een winkel bouwen die jaren mee gaat. Goed advies over een toekomstbestendig winkelconcept en een duurzaam interieur is daarom van groot belang. Een speciaalzaak waar niet alleen het product speciaal is maar ook de winkel. Bent u benieuwd wat een maatwerk interieur voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.  

Winkelinrichting Fromagerie L'amuse Amsterdam

Emondt Multi Moment Concept voor een hogere omzet

Door de toevoeging van het Emondt Multi Moment Concept kan een winkel zich aanpassen aan de behoeften van verschillende klanten op verschillende tijdstippen. Dit komt de klantenstroom en omzet ten goede en maakt de winkel meer flexibel. Het creëren van verschillende verkoopmomenten in de winkel kan de omzet en brutowinst per vierkante meter verhogen. 

 

Het perfecte concept VOor iedere ondernemer

Van strak en modern tot ambachtelijk en traditioneel, voor iedere ondernemer ontwerpen wij de winkel waar hij of zij zich thuis voelt. 

Koelmeubelen op maat

Maatwerk koelvitrines voor optimale productkwaliteit en duurzame energieprestaties

Winkelinterieur Fromagerie L'amuse Amsterdam

Op maat gemaakte koeltoonbanken, wandkoelingen en koeleilanden

Iedere winkel is anders, zo is ook ieder product aanbod anders. Wat verkoopt u in de bediening en wat laat u klanten zelf pakken? Een koelmeubel is vaak een belangrijk onderdeel in een winkelinrichting. Wilt u bijvoorbeeld zowel kaas als vlees en zuivel presenteren in een koeltoonbank? Hiervoor kunnen wij een maatwerk toonbank maken waarbij de bewaarcondities voor alle producten optimaal zijn. 

 

Interieurconcept Emondt KMI Fresh Food Interiors

WInkelconcept en 3D ontwerp

Een nieuwe winkel begint bij een plattegrond en 3D ontwerp. Laat uw droomwinkel visualiseren door een van onze ontwerpers en waan u in uw nieuw winkel voordat er één steen gelegd is.

 

Interieurconcept Emondt KMI Fresh Food Interiors

Interieurbouw en montage

Eigen interieurbouwfabriek gespecialiseerd in koeltechnische winkelinterieurs. Een wereld waar maatwerk koeltechniek en maatwerk interieurbouw samenkomen. 

Service en onderhoud

Service en onderhoud

Service en onderhoud voor winkel en koelinstallaties om deze in top staat te houden. Landelijk dekkend servicenetwerk met eigen monteurs exclusief voor Emondt klanten.  

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht

Bent u op zoek naar winkelaccessoires?

PEACK winkelaccessoires voor bakkerij, patisserie, chocolaterie en IJssalons
PEACK interior

Winkelinrichting met een PAUW-effect

Winkelinrichting in een nieuw online jasje voor een winkel met een PAUW-effect. Bekijk nu alle accessoires specifiek geschikt voor kaaswinkel, delicatessen winkel of notenzaak op onze webshop. Dankzij een grote voorraad zijn veel accessoires direct leverbaar zodat u deze week nog aan de slag kan!

Emondt Multiclima

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Emondt KMI Fresh Food Interiors

EMONDT GROEP

Waar ben je naar op zoek?

EMONDT KMI
FRESH FOOD
INTERIORS

EMONDT
KOELTECHNIEK