+31 55 200 2999

Ma-vr: 8:00 - 17:00 | Service en onderhoud 24/7

WERKEN BIJ EMONDT

Specialist in winkelinterieurbouw voor AGF interieurs

VRAAG EEN GRATIS ONLINE ORIËNTEREND GESPREK AAN​

Creëer een onvergetelijke ervaring voor uw klanten met EEN DOOR ons op maat gemaakt interieurontwerp

Met meer dan 77 jaar specialistische ervaring in het bouwen van gekoelde belevingswinkels en winstgevende winkelconcepten voor AGF interieurs helpen wij ondernemers met hun winkel voor de toekomst. Uw idee en droom zetten wij om in werkelijkheid. Samen met een adviseur en ontwerper wordt een winkel operationeel ingedeeld en wordt er een winkelinterieur ontworpen waar klanten voor terugkomen. Bent u er klaar voor?

Winkelinterieur groentewinkel | Winkelinterieur AGF winkel

AGF

Overig food

Flatlay Interieurstalen

Van ontwerp tot realisatie

In de ontwerpfase van uw nieuwe winkel gaan wij opzoek naar identiteit en een concept wat bij u als ondernemer past. Of het nou een AGF winkel of andere food winkel is, alles draait om een optimale klantbeleving. Wanneer u zich thuis voelt in uw winkel, kunt u het maximale uit uw onderneming halen. Dit vangen wij graag in een ontwerp wat perfect bij u past.

DE Vers en belevingswinkel van de toekomst

Een nieuwe winkel bouwt u niet iedere dag. U wilt het graag in één keer goed doen en een winkel bouwen die jaren mee gaat. Goed advies over een toekomstbestendig winkelconcept en een duurzaam interieur is daarom van groot belang. Van slim ingerichte groentewinkel tot winkels met compleet aanbod van vis, vlees, groente en fruit, iedere concept heeft zijn eigen uitdaging. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons.  

 

De Voedingsadviseur Sint Sint Annaparochie - 32
De Voedingsadviseur Sint Sint Annaparochie - 26

Ervaring van zowel winkelinrichting als inrichting in de werkruimte en koeltechniek

Onze verkoopadviseurs en ontwerpers bepalen samen met u de perfecte inrichting voor in de winkel maar ook de werkruimte. De operationele inrichting is een belangrijk onderwerp bij het inrichten van een nieuwe winkel. Zo bouwen wij stapsgewijs een plan op voor een nieuw en efficiënt winkelconcept wat klaar is voor de toekomst.

 

Het perfecte concept VOor iedere ondernemer

Van strak en modern tot ambachtelijk en traditioneel, wij ontwerpen een winkel waar iedere ondernemer, werknemer en klant zich thuis voelt 

Koelmeubelen op maat

Maatwerk koelvitrines voor optimale productkwaliteit en duurzame energieprestaties

De Voedingsadviseur Sint Sint Annaparochie - 3

Emondt koeltoonbanken op maat

De bedieningstoonbank als centraalpunt in de winkel. Wij maken iedere koeling op maat zodat u alles uit uw winkel kan halen. Met specifieke food verlichting, volledig glazen hefruit en een duurzame (centraal) koelinstallatie naar keuze. Laat een bedieningstoonbank naadloos overlopen in een zelfbedieningstoonbank. Alle toonbanken zijn te verkrijgen met het nieuwe door ons ontwikkelde koelsysteem op basis van Glycol. Meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

 

BEKIJK HIER ONZE TOPMODELLEN

Het perfecte concept VOor iedere ondernemer

Interieurconcept Emondt KMI Fresh Food Interiors

WInkelconcept en 3D ontwerp

Een nieuwe winkel begint bij een plattegrond en 3D ontwerp. Laat uw droomwinkel visualiseren door een van onze ontwerpers en waan u in uw nieuw winkel voordat er één steen gelegd is.

 

Interieurconcept Emondt KMI Fresh Food Interiors

Interieurbouw en montage

Eigen interieurbouwfabriek gespecialiseerd in koeltechnische winkelinterieurs. Een wereld waar maatwerk koeltechniek en maatwerk interieurbouw samenkomen. 

Service en onderhoud

Service en onderhoud

Service en onderhoud voor winkel en koelinstallaties om deze in top staat te houden. Landelijk dekkend servicenetwerk met eigen monteurs exclusief voor Emondt klanten.  

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht

Bent u opzoek naar winkelaccessoires?

PEACK winkelaccessoires voor bakkerij, patisserie, chocolaterie en IJssalons
PEACK interior

Winkelinrichting met een PAUW-effect

Bestel winkelinrichting en accessoires online voor uw winkel. Bekijk nu alle winkelbenodigdheden en toonbankaccessoires specifiek geschikt voor visspeciaalzaken en traiteurs op onze webshop. Dankzij een grote voorraad zijn veel accessoires direct leverbaar zodat u deze week nog aan de slag kan!

Check de website of download de online brochure.

Emondt Multiclima

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Emondt KMI Fresh Food Interiors

EMONDT GROEP

Waar ben je naar op zoek?

EMONDT KMI
FRESH FOOD
INTERIORS

EMONDT
KOELTECHNIEK