+31 55 200 2999

Ma-vr: 8:00 - 17:00 | Service en onderhoud 24/7

WERKEN BIJ EMONDT

Specialist in winkelinterieurbouw voor Bakkerij, Patisserie en Chocolaterie

VRAAG EEN GRATIS ONLINE ORIËNTEREND GESPREK AAN​

Creëer een onvergetelijke ervaring voor uw klanten met EEN DOOR ons op maat gemaakt interieurontwerp

Met meer dan 77 jaar specialistische ervaring in het bouwen van belevingswinkels en winstgevende winkelconcepten voor bakkerij, patisserie, chocolaterie en ijssalons helpen wij ondernemers met een winkel voor de toekomst. Uw idee en droom zetten wij om in werkelijkheid. Samen met een adviseur en ontwerper wordt een winkel operationeel ingedeeld en wordt er een winkelinterieur ontworpen waar klanten voor terugkomen. Bent u er klaar voor?

Bakkerij winkelinterieur

Bakkerij

Patisserie interieur | Winkelinterieur voor patisserie en chocolaterie

Patisserie

Chocolade icoon

CHOCOLATERIE

Traiteur inrichting | Winkelinrichting voor traiteur en slagerij

IJSSALON

Flatlay Interieurstalen

Van ontwerp tot realisatie

In de ontwerpfase van uw nieuwe winkel gaan wij opzoek naar identiteit en een concept wat bij u als ondernemer past. Of het nou een bakkerswinkel, patisserie, chocolaterie of ijssalon is, alles draait om een optimale klantbeleving. Wanneer u zich thuis voelt in uw winkel, kunt u het maximale uit uw onderneming halen. Dit vangen wij graag in een ontwerp wat perfect bij u past. 

DE Vers- en belevingswinkel van de toekomst

Een nieuwe winkel bouwt u niet iedere dag. U wilt het graag in één keer goed doen en een winkel bouwen die jaren mee gaat. Goed advies over een toekomstbestendig winkelconcept en een duurzaam interieur is daarom van groot belang. Van concept-blurring van twee of meer concepten tot een multi-moment winkel waar verschillende eetmomenten worden aangesproken in dezelfde winkel.  

Broodafdeling Bakkerij Koenen
Zwarte zelfbedieningsmeubels met houten schappen

Emondt Multi Moment Concept voor een hogere omzet

Door de toevoeging van het Emondt Multi Moment Concept kan een winkel zich aanpassen aan de behoeften van verschillende klanten op verschillende tijdstippen. Dit komt de klantenstroom en omzet ten goede en maakt de winkel meer flexibel. Het creëren van verschillende verkoopmomenten in de winkel kan de omzet en brutowinst per vierkante meter verhogen. 

 

Het perfecte concept VOor iedere ondernemer

Van strak en modern tot ambachtelijk en traditioneel, voor iedere ondernemer ontwerpen wij de winkel waar hij of zij zich thuis voelt. 

Koelmeubelen op maat

Maatwerk koelvitrines voor optimale productkwaliteit en duurzame energieprestaties

Lucide gebaksvitrine

Emondt Lucide gebaksvitrine

Onze lucide gebaksvitrine is een ware verleiding in een winkel. Dankzij het dynamische licht krijgt uw, met zorg gemaakte product, alle aandacht van de klant. De lucide wordt specifiek voor u gemaakt in de kleur, maat en uitvoering zoals u dat wilt. Zo maken wij optioneel verschillende temperatuurzones in dezelfde vitrine voor nat- en drooggebak. Daarbij wordt de lucide geleverd met separate duurzame koelinstallatie voor de beste product kwaliteit zonder in te leveren op comfort in de winkel.

 

Interieurconcept Emondt KMI Fresh Food Interiors

WInkelconcept en 3D ontwerp

Een nieuwe winkel begint bij een plattegrond en 3D ontwerp. Laat uw droomwinkel visualiseren door één van onze ontwerpers en waan u in uw nieuwe winkel voordat er één steen gelegd is.

 

Interieurconcept Emondt KMI Fresh Food Interiors

Interieurbouw en montage

Eigen interieurbouwfabriek gespecialiseerd in koeltechnische winkelinterieurs. Een wereld waar maatwerk koeltechniek en maatwerk interieurbouw samenkomen. 

Service en onderhoud

Service en onderhoud

Service en onderhoud voor winkel en koelinstallaties om deze in top staat te houden. Landelijk dekkend servicenetwerk met eigen monteurs exclusief voor Emondt klanten.  

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht

Op zoek naar winkelaccessoires?

PEACK winkelaccessoires voor bakkerij, patisserie, chocolaterie en IJssalons
PEACK interior

Winkelinrichting met een PAUW-effect

Winkelinrichting in een nieuw online jasje voor een winkel met een PAUW-effect. Bekijk nu alle accessoires specifiek geschikt voor bakkerij, patisserie, chocolaterie en ijssalons op onze webshop. Dankzij een grote voorraad zijn veel accessoires direct leverbaar zodat u deze week nog aan de slag kan!

Emondt Multiclima

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Emondt KMI Fresh Food Interiors

EMONDT GROEP

Waar ben je naar op zoek?

EMONDT KMI
FRESH FOOD
INTERIORS

EMONDT
KOELTECHNIEK