+31 55 200 2999

Ma-vr: 8:00 - 17:00 | Service en onderhoud 24/7

WERKEN BIJ EMONDT

De Voedingsadviseur

De Voedingsadviseur Sint Sint Annaparochie - 12
De Voedingsadviseur Sint Sint Annaparochie - 26

Volledige zelfbediening

Onlangs opende in Sint-Annaparochie de nieuwe verswinkel van De Voedingsadviseur haar deuren. Deze verswinkel, met een prachtige natuurlijke uitstraling en groente en fruit als basis, is ontworpen en gebouwd met de visie dat klanten zich volledig zelf kunnen bedienen. In nauwe samenwerking met de klant hebben wij een winkelontwerp gecreëerd dat perfect aansluit bij hun behoeften en waar zowel de ondernemer als de klanten zich thuis kunnen voelen.
De Voedingsadviseur Sint Sint Annaparochie - 4
De Voedingsadviseur Sint Sint Annaparochie - 5

Doordachte routing & productpresentatie

Het interieur van de winkel draait om een doordachte routing en aantrekkelijke productpresentatie. De gebruikte materialen, kleuren en vormgeving tillen de winkel naar een hoger niveau van esthetiek en functionaliteit. Om de looproute te optimaliseren en het winkeloppervlak zo goed mogelijk te benutten, hebben we een werkeiland in het midden geplaatst. Hierdoor komt elke klant langs elk product, wat de verkoop bevordert.


Natuurlijke materialen

De producten die langs de wanden worden gepresenteerd, worden extra geaccentueerd door het gebruik van natuurlijke materialen. Het decor van OSB (Oriented Strand Board) in combinatie met het groen creëert een authentiek gevoel van versheid en brengt de natuurlijke schoonheid van de producten naar voren.

De Voedingsadviseur Sint Sint Annaparochie - 15
Mozaiek tegeltjes met groene voeg

Uniek visueel element

Vanaf het werkeiland is de hele winkel overzichtelijk en kan elke klant optimaal geholpen worden. Het werkeiland zelf wordt extra bijzonder gemaakt door diagonale mozaïektegels met een groene voeg, wat een uniek visueel element toevoegt aan de ruimte.


Werkeiland met OSB-decor

De kasten in het werkeiland zijn afgewerkt met een OSB-decor, wat zorgt voor een gevoel van eenheid en samenhang in de winkel. De combinatie van natuurlijke materialen, de zorgvuldig gekozen kleurenpaletten en de doordachte vormgeving tillen het interieur van de verswinkel naar een hoger niveau.
De Voedingsadviseur Sint Sint Annaparochie - 10
Emondt Multiclima

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Emondt KMI Fresh Food Interiors

EMONDT GROEP

Waar ben je naar op zoek?

EMONDT KMI
FRESH FOOD
INTERIORS

EMONDT
KOELTECHNIEK