+31 55 200 2999

Ma-vr: 8:00 - 17:00 | Service en onderhoud 24/7

WERKEN BIJ EMONDT

Over Ons

Met meer dan 75 jaar ervaring werken wij er elke dag aan de beste verswinkelinterieurs te ontwerpen en produceren. Een winkelinterieur en concept met een optimaal rendement, dát zit in ons DNA.

75 jaar de inrichter van verswinkels

Emondt Fresh Food Interiors

Al meer dan 75 jaar dé winkelinrichter voor verswinkels en kenniscentrum voor versconcepten. Ons doel is om van uw winkel een succes te maken. Maat interieur gemaakt in eigen fabriek door ervaren interieurbouwers met  koeltechniek op maat. 

Idee ➝ concept ➝ ontwerp ➝ materialisatie realisatie

Vanaf het moment dat u een idee heeft, begeleiden wij u door het proces, van concept naar een gedetailleerd 3D-ontwerp. Zodra de materialen zijn geselecteerd, gaan wij aan de slag met het creëren van het interieur en komen wij het monteren op locatie. Alles onder één dak, zonder verborgen kosten.

Kwaliteit, professionaliteit, design en focus op prestatie

Winkelinterieur gemaakt door ervaren interieurbouwers en ontwerpen die erop gericht zijn het maximale uit een winkel te halen. Van een top klantbeleving tot hoogwaardige kwaliteit van de meubels, alles gericht op optimale prestatie van uw winkel.

Kunnen wij u helpen met uw project?

Plan uw eerste meeting met een van onze verkoopadviseurs en ontwerpers en start vandaag nog met uw nieuwe winkel.
Wij denken graag vrijblijvend met u mee.

Onze werkwijze

Stap 1: Idee

Kennismaking en intake van jullie wensen en idee. Samen analyseren wij het concept en kijken wij naar de wensen, vragen en mogelijkheden voor het project.

Stap 2: Concept

In stap 2 werken we het eerste winkelconcept uit en creëren we een plattegrond waarin de opstelling en de route duidelijk worden.

Stap 3: Visualisatie

In de derde stap wordt het concept in 3D vormgegeven door onze designers en vervolgens verfijnd in samenspraak met onze adviseurs, indien dat nodig is.

Stap 4: Materalisatie

Na goedkeuring van het concept in 3D, adviseren en kiezen wij samen met u de daadwerkelijke materialen voor uw project.

Stap 5: Realisatie

Zodra het concept duidelijk is, wordt er een planning gemaakt voor uw project. Het interieur wordt technisch uitgewerkt en geproduceerd in onze eigen fabriek inclusief eigen koeltechniek.

Stap 6: Afstand Monitoring

Wij bieden een koeltechnische service aan met geavanceerd afstandsbeheer, waarmee we op afstand toezicht kunnen houden op koelmachines en koeltoonbanken. Dit stelt ons in staat om direct in de koelinstallatie te kijken en snel te reageren op eventuele vragen of problemen.

Emondt Multiclima

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Emondt KMI Fresh Food Interiors

EMONDT GROEP

Waar ben je naar op zoek?

EMONDT KMI
FRESH FOOD
INTERIORS

EMONDT
KOELTECHNIEK