+31 55 200 2999

Ma-vr: 8:00 - 17:00 | Service en onderhoud 24/7

WERKEN BIJ EMONDT

Over Ons

Met meer dan 75 jaar ervaring werken wij er elke dag aan de beste verswinkelinterieurs te ontwerpen en produceren. Een winkelinterieur en concept met een optimaal rendement, dát zit in ons DNA.

75 jaar de inrichter van verswinkels

Emondt Fresh Food Interiors

Al 75 jaar dé winkelinrichter voor verswinkels en kenniscentrum voor versconcepten. Ons doel is om van jullie winkel een succes te maken. Maat interieur gemaakt in eigen fabriek door ervaren interieurbouwers met  koeltechniek op maat. 

Idee ➝ concept ➝ ontwerp ➝ materialisatie realisatie

Vanaf jullie idee worden je meegenomen door jullie concept naar een 3D ontwerp. Na het uitkiezen van de materialen maken wij het interieur en komen wij het monteren op locatie. Alles onder 1 dak, zonder verborgen kosten.

One stop shop winkelinrichter

Voor elk concept een oplossing

Kwaliteit, professionaliteit, design en focus op prestatie

Winkelinterieur gemaakt door ervaren interieurbouwers en ontwerpen die erop gericht zijn het maximale uit een winkel te halen. Van een top klantbeleving tot hoogwaardige kwaliteit van de meubels, alles gericht op optimale prestatie van jullie winkel.

Kunnen wij je helpen met jullie project?

Plan je eerste meeting met een van onze verkoopadviseurs en ontwerpers en start vandaag nog met je nieuwe winkel.
Wij denken graag vrijblijvend met je mee.

Onze werkwijze

Stap 1: Idee

Kennismaking en intake van jullie wensen en idee. Samen analyseren wij het concept en kijken wij naar de wensen, vragen en mogelijkheden voor het project.

Stap 2: Concept

In stap 2 werken wij een eerste winkelconcept uit en wordt er een plattegrond waar de indeling en routing helder worden in het concept.  

Stap 3: Visualisatie

In stap 3 wordt het concept in 3D uitgewerkt door onze designers en samen met onze adviseurs aangescherpt waar nodig.

Stap 4: Materalisatie

Na goedkeuring van het concept in 3D, adviseren en kiezen wij samen met jullie de daadwerkelijke materialen voor jullie project.

Stap 5: Realisatie

Zodra het concept duidelijk is, wordt er een planning gemaakt voor jullie project. Het interieur wordt technisch uitgewerkt en geproduceerd in onze eigen fabriek inclusief eigen koeltechniek.

Stap 6: Afstand Monitoring

Koeltechnische service met afstand beheer waar wij op afstand koelmachines en koeltoonbanken kunnen monitoren. Hiermee kunnen wij in geval van vragen direct in de koelinstallatie kijken.

Emondt Multiclima

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Emondt KMI Fresh Food Interiors

EMONDT GROEP

Waar ben je naar op zoek?

EMONDT KMI
FRESH FOOD
INTERIORS

EMONDT
KOELTECHNIEK