+31 55 200 2999

Ma-Vr: 9:00 - 17:00 | Storingsdienst 24/7 bereikbaar

WERKEN BIJ EMONDT

Interieurbouw op maat

stap voor stap uitgelegd

Stap 1: Definieer je doelen

Een effectieve winkelinrichting kan een groot verschil maken in de manier waarop klanten jouw winkel ervaren en hoe ze jouw producten waarnemen. Een belangrijk onderdeel van de winkelinrichting is de display, waarmee je producten op een aantrekkelijke manier kunt presenteren. Er zijn verschillende soorten displays beschikbaar, van digitale displays of bestelzuilen, tot countertop en vloerdisplays, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Wij hebben de voor- en nadelen op een rijtje gezet voor je.

Stap 2: Maak een schetsontwerp in 2D

Maak een schetsontwerp van het interieur in een 2D plattegrond. Teken op schaal alle muren, deuren en ramen in. Maak eerst een globaal plan op basis van bijvoorbeeld de productcategorieën die je wil gaan verkopen. Kijk goed naar de routing in dit plan. Voeg daarna alle meubels toe. Dit zal je helpen een idee te krijgen van hoe het interieur eruit zal zien als het klaar is. 

Optioneel: Maak een 3D ontwerp

Met een 3D ontwerp weet je precies hoe je winkel eruit komt te zien. Door het te visualiseren kan je ook je winkel doorlopen op efficiëntie en voorkom je later in het proces miscommunicatie over het eindresultaat. Het is een de manier om zeker te weten dat jouw winkel precies zo wordt als dat je wil. 

Maas Kwaliteitsvis in Goirle - 21

Stap 3: Kies je materialen

Bepaal welke materialen je gaat gebruiken voor de interieurbouw. Kies materialen die passen bij jouw doelen, budget en persoonlijke voorkeur. Om een goed overzicht te krijgen en gevoel bij de materialen en kleuren  is het slim om de kleurstalen op te vragen. Deze kan je dan bij elkaar leggen en kan je de nuance verschillen zien tussen de kleuren en of de kleuren bij elkaar passen. Als je de kleuren bij elkaar legt, let er dan op dat je dit ook doet hetzelfde soort licht dan je nieuwe winkel. Gekleurd licht geeft zijn kleur af aan de kleurstalen en geeft daarom een vertekend beeld. Overweeg daarnaast de duurzaamheid en onderhoudsvereisten van elk materiaal ten opzichte van de vereisten in uw winkel voordat je een beslissing neemt. 

Stap 4: Werk samen met een interieurbouwer

Werk samen met een interieurbouwer om het ontwerp verder te ontwikkelen en de bouw te plannen. Een ervaren en betrouwbare interieurbouwer kan helpen bij het vertalen van jouw visie en in staat is om de beste oplossingen voor jouw specifieke behoeften te vinden. Belangrijk is dat je een duidelijk beeld hebt hoe jouw winkel eruit moet komen te zien. In de interieurbouwfase wordt het interieur uitgewerkt waar veel detailvragen, hierin is duidelijkheid over wat je wil belangrijk.

Stap 5: Bouw het interieur

Nadat de tekeningen helemaal duidelijk zijn wordt het materiaal besteld en het interieur gebouwd. Afhankelijk van de complexiteit van het interieur en de hoeveelheid wordt de duur bepaald van de bouw. Een combinatie van beschikbare machines, ervaring van de interieurbouwers en professionele aanpak maakt een interieur tot een succes.

Stap 6: Plaatsing

De plaatsing en montage is van wezenlijk belang bij een interieur. Het interieur wat gemaakt wordt bij de interieurbouwer moet nog geplaatst worden in uw winkel waarbij de montage altijd een precieze klus is. De levensduur van je interieur is significant langer als je deze laat plaatsen door een professional.
Zwarte toonbank in slagerij Koen van Vugt

Extra tips

Zorg ervoor dat er goede communicatie is tussen jou en de interieurbouwer gedurende het hele proces om ervoor te zorgen dat het project op schema blijft en aan jouw verwachtingen voldoet.

Het kan moeilijk zijn om de juiste ontwerper en interieurbouwer te vinden die in staat is om jouw visie te begrijpen en de beste oplossingen voor jouw specifieke behoeften te vinden. Een ander potentieel probleem is het vinden van geschikte materialen. Sommige materialen kunnen niet gemakkelijk beschikbaar zijn of zijn duurder dan andere opties. Het is belangrijk om tijdig de juiste materialen te vinden die aan jouw wensen voldoen en binnen het budget passen.

Maatwerkoplossing

Bent u op zoek naar de perfecte maatwerkoplossing voor uw interieur? Neem dan nu contact op met Emondt KMI. Ons team van ervaren vakmensen staat voor u klaar om samen met u uw droominterieur te realiseren. Of u nu op zoek bent naar op maat gemaakte kasten, een unieke keuken of een complete inrichting op maat, wij leveren altijd vakwerk van hoog niveau. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen u graag verder!
Emondt Multiclima

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Emondt KMI Fresh Food Interiors

EMONDT GROEP

Waar ben je naar op zoek?

EMONDT KMI
FRESH FOOD
INTERIORS

EMONDT
KOELTECHNIEK