+31 55 200 2999

Ma-vr: 8:00 - 17:00 | Service en onderhoud 24/7

WERKEN BIJ EMONDT

Word b2b partner!

Als winkelinterieurbouwer bieden wij je voordelen zoals:

- een commissie over een project
- advies over koeltechniek en materialen
- volledige ontzorging van productie tot montage

SAMENWERKEN VOOR JOUW PROJECTSUCCES!

Wij creëren samen waarde voor jouw klant. Jij als ontwerper of projectinrichter en wij als interieurbouwer streven naar een perfect eindresultaat.

 

Wij bieden:

  • Snelle begrotingen, offertes en indicatieve prijzen
  • Ervaren werkvoorbereiding
  • Eigen productie in Apeldoorn
  • Professionele montage en projectbegeleiding

Snelle offertes

Werkvoorbereiding

productie pictogram

Productie

Montage

Onze B2B programma's

Werkvoorbereider aan het werk

voor interieurontwerpers en architecten

Heb je al een interieurontwerp klaar? Perfect! Wij nemen de volledige zorg over van calculatie tot montage. Stuur ons je 3D-interieurontwerp en wij doen de rest.

Jouw betrokkenheid is nodig tijdens de verkoop- en ontwerpfase zodat we samen het ontwerp productie-klaar kunnen maken. Je ontvangt een commissie voor de opdracht en kunt profiteren van onze kennis in productie en koeltechniek om het ontwerp te optimaliseren.

VOOR projectinrichters en ontwikkelaars

Heb je een project waarbij je onze meubels wilt plaatsen, zoals een toonbanklijn of bedrijfskantine? Geen probleem! Wij leveren de meubels en het interieur aan jou als projectinrichter of ontwikkelaar. Jij blijft het aanspreekpunt voor de klant en beheert het project zelf. Uiteraard kunnen wij de meubels ook op locatie monteren, inclusief koeltechniek. Als projectinrichter krijg je inkoopkorting, snelle begrotingen en offertes, en heb je een partner die je snel de informatie kan geven die je nodig hebt om je klant een voorstel te doen.

Ontwerper legt kleuren en materialen bij elkaar
Korenbloem Schaafsma - Emondt KMI Fresh Food Interiors

VOOR koeltechnisch specialisten en installateurs

Ben je koeltechnisch specialist of installateur en wil je graag een op maat gemaakt koelmeubel aanbieden bij jouw klant? Dan leveren wij je graag het meubel zodat je hem zelf kan installeren. Wij leveren de meubels zonder koeltechnische montage en installatie, maar ondersteunen je waar nodig bij de installatie. Ook service en onderhoud mag jij aanbieden bij een klant. 

 

Op de meubels ontvang je een inkoopkorting en je ontvangt professioneel advies over onze koelmeubelen en ondersteuning bij het aansluiten.  

 

Koelmeubelen op maat

Maatwerk koelvitrines voor optimale productkwaliteit en duurzame energieprestaties

Keurslager Sam Rood in Avenhorn - 2

Op maat gemaakte koelmeubelen

Onze koelmeubelen worden gemaakt in onze eigen fabriek in Apeldoorn. Zo zit een ontwerp niet vast aan een bepaald stramien of standaard lengtes. Koeltechniek is echt een vak apart. Van het type meubel wat je het beste kan gebruiken voor welk product, tot aan type koeling voor de beste bewaarkwaliteit. Wij adviseren je graag over de koelinstallatie en technische aspecten.

meld je nu aan als B2B partner

Wij nemen contact met je op na het aanmelden

Het perfecte concept VOor iedere ondernemer

Van strak en modern tot ambachtelijk en traditioneel, voor iedere ondernemer ontwerpen wij de winkel waar hij of zij zich thuis voelt. 

Emondt Multiclima

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Emondt KMI Fresh Food Interiors

EMONDT GROEP

Waar ben je naar op zoek?

EMONDT KMI
FRESH FOOD
INTERIORS

EMONDT
KOELTECHNIEK