Een goede ondernemer is op alles voorbereid om continuïteit te waarborgen in zijn onderneming. Elk jaar biedt zijn kansen en mogelijkheden. Is uw winkel toe aan verbouwing of krijgt u de mogelijkheid om een nieuwe winkel te openen? Lees dan hier over nieuws, trends en 8 punten waarmee u zich optimaal kunt voorbereiden op uw nieuwe winkel.
5 interieurtrends voor 2023
voor u op een rij gezet voor bakkerij en patisserie:
Een bakkerij wordt steeds vaker gecombineerd met een ander eetconcept. Laat een bakkerswinkel van meerdere eetmomenten op een dag profiteren, de vaste lasten worden zo verdeeld over meerdere bronnen van inkomen. Een flexibel concept kan hierbij helpen of een gecombineerde winkel met een andere ondernemer.
Ontwikkel een concept wat bij jullie identiteit past en voer dit helemaal door in je winkel. Dit kan met kleuren, vormen of bijvoorbeeld signing. Onderscheid vermogen is misschien wel het belangrijkste voor een winkel zowel in product als interieur.
Een belangrijke keuze in een ontwerp is welke sfeer je winkel wil uitstralen. Beide opties hebben hun eigen effect, en hier is geen goed of fout. Echter, laat dit ook aansluiten op je productaanbod en marketing als één geheel.
Een open keuken-ontwerp kan heel krachtig zijn om klanten het productieproces te laten zien. Echter, moet je dan wel ook daadwerkelijk produceren in die ruimte. Het zorgt voor beweging en energie maar hou er wel rekening mee dat de ruimte altijd opgeruimd moet zijn.
Door slimme verlichting te integreren in een bakkerij kan je klantgedrag sturen én bespaar je meestal ook energie ten opzichte van traditionele verlichting. Zorg dat een klant zijn aandacht op jou producten wordt versterkt met verlichting.
De optimale toonbank voor presentatie van vers vlees en vis met koelinstallatie op maat. Met zorg gemaakte vers producten verdienen een perfecte presentatie en een toonbank die de productkwaliteit optimaal houdt. De WINNER toonbank staat voor maximale zichtwaarde op de producten en een ongeëvenaarde product presentatie.
Een klassieker in hart en nieren. Ben je opzoek naar een steengoede en betrouwbare koeltoonbank voor presentatie van vers vlees of vis? Iedere innovatieve ontwikkeling is meegenomen in deze classic. Wat er echt voor zorgt dat de toonbank een oerdegelijke krachtpatser is in zijn eigen soort.
Het meubel om uw klant te verleiden in de zelfbediening. Het eiland het moet doen zonder hulp van uw bediening, daarom ziet die van ons er zo goed uit.
Geen bewaarkast, maar een presentatiekast waar je klanten mee kan verleiden. Gebruik een wand als etalage en laat je mooiste versproducten zien. Achter de toonbank met open producten of in de zelfbediening met verpakte producten of maaltijden.
Werken en presenteren op één plek. Gebruik alle ruimte in je winkel optimaal en plaats een hangkast boven een werkbank. Laat klanten naar je producten kijken terwijl u alle ruimte heeft voor uw ambacht onder de hangkast.
Om onze site goed te laten werken, maken wij gebruik van functionele cookies, analytische cookies en vergelijkbare technieken. Zo kunnen wij uw ervaring op onze site te helpen verbeteren. Meer informatie kunt u lezen in onze privacy statement.