+31 55 200 2999

Ma-vr: 8:00 - 17:00 | Service en onderhoud 24/7

WERKEN BIJ EMONDT

Vroonland, de echte bakker

Bij Vroonland, De Echte Bakker hebben wij gekozen voor een unieke aanpak in het ontwerp van de bakkerij. Een opvallend element is het gebruik van Kasba tegels op het front van de toonbank. Deze tegels zijn afkomstig van The Mosaic Factory. Het zorgt voor een organische look en feel die authentiek en elemantair is.
Vrooland, de Echte Bakker - 8
Vrooland, de Echte Bakker

Bakkerij
Yerseke – 2024

Toonbank met nerfpatronen

De toonbank zelf is prachtig afgewerkt met HPL Poro Noce LS14 van Decolegno. De houtsoort Poro Noce heeft een subtiele hint van walnoot in zijn karakter. De levendige nerfpatronen geven deze structuur een unieke uitstraling. LS14 is een warme bruine tint die het geheel compleet maakt. Bovendien is het blad van de toonbank vervaardigd van Cosentino (Silestone Ethereal glow polished), waardoor het zowel stijlvol als functioneel is.

Robuuste wanden

Wat betreft de wanden achter de broodrekken en het koffiemeubel, hebben we gekozen voor Resopal HPL-platen (blue steel 4915 RM), die niet alleen een robuuste uitstraling bieden, maar ook gemakkelijk te onderhouden zijn.

Repeterende elementen

De combinatie van deze materialen en kleuren geeft de winkel een industriële uitstraling, terwijl tegelijkertijd een warme en uitnodigende sfeer wordt gecreëerd. De repeterende elementen zorgen voor een gevoel van eenheid en harmonie in de ruimte, wat de algehele ervaring van onze klanten versterkt.
Emondt Multiclima

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Emondt KMI Fresh Food Interiors

EMONDT GROEP

Waar ben je naar op zoek?

EMONDT KMI
FRESH FOOD
INTERIORS

EMONDT
KOELTECHNIEK