+31 55 200 2999

Ma-vr: 8:00 - 17:00 | Service en onderhoud 24/7

WERKEN BIJ EMONDT

Keurslager arie klaver

Ontdek de nieuwe winkel van Keurslager Arie Klaver, gelegen aan het nieuwe Versplein in het hart van het Makado Centrum te Schagen. Deze winkel heeft maar liefst 470 vierkante meter aan winkeloppervlakte gewijd aan het leveren van vleeswaren en meer. Wij hebben het ontwerp tot de realisatieop ons genomen, met oog voor detail en een streven naar perfectie.

Slagerij Arie Klaver - 31
Slagerij Arie Klaver - 16

Exclusieve uitstraling

Wat deze slagerij echt onderscheidt, is het unieke decor dat je nergens anders in Nederland zult vinden. Op de achterwand en op de eilandmeubels prijkt het prachtige zwart HPL (verbrand hout) van DecoLegno, een materiaal dat inmiddels uit de collectie is, waardoor Keurslager Arie Klaver een zeer exclusieve uitstraling heeft. De vloer van de winkel is bekleed met terrazzo tegels (DJ moods 120×120), die niet alleen functioneel zijn maar ook bijdragen aan de esthetiek van de ruimte.


Energiezuinige koelinstallaties

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Onze energiezuinige koelinstallaties zijn ontworpen om zo efficiënt mogelijk te werken, met perfect afgestemde koelcellen en koeltoonbanken. Door slimme koppelingen tussen de koel- en vriescellen en een handige binnendoorverbinding, minimaliseren we het energieverbruik aanzienlijk. Zo dragen ze hun steentje bij aan een beter milieu.

 

Materiaalkeuze toonbank en (zelfbediening)meubels

De toonbank is een ware blikvanger, met fronten van Wood upp die perfect samensmelten met het warme houten HPL (DecoLegno LS40) op alle meubels. Ook in de keuze van materialen voor andere meubels hebben we gestreefd naar een harmonieuze uitstraling. Zo zijn de zelfbediening koelingen bekleed met licht marmeren tegels (KA231GCHCP 612), terwijl de werkbladen zijn vervaardigd uit Hi-macs / Q001 en Corian diep night sky. Zelfs de kaas- en broodjesmeubels zijn voorzien van prachtige details, zoals gouden tegels en een speelse combinatie van goud, roze en wit.

Het kassa meubel maakt het plaatje compleet, met marmeren tegels in ‘calacatta black’, die een vleugje luxe toevoegen aan de ruimte. Bij Keurslager Arie Klaver streven ze niet alleen naar uitmuntende producten, maar ook naar een winkelervaring die al je zintuigen prikkelt.


Emondt Multiclima

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Emondt KMI Fresh Food Interiors

EMONDT GROEP

Waar ben je naar op zoek?

EMONDT KMI
FRESH FOOD
INTERIORS

EMONDT
KOELTECHNIEK