+31 55 200 2999

Ma-vr: 8:00 - 17:00 | Service en onderhoud 24/7

WERKEN BIJ EMONDT

Bakkerij DUnselman

Bakkerij Dunselman vormt een prachtige aanwinst op het versplein van winkelcentrum Makado in Schagen. Wij hebben deze winkel ontworpen én gerealiseerd en het is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een ware beleving voor de zintuigen.
Bakkerij Dunselman 22
Bakkerij Dunselman 3
Bij binnenkomst wordt men direct verwelkomd door een uitnodigende sfeer, waarin diverse toonbanken uitnodigend staan te pronken. Maar dat is niet alles; de toevoeging van een gezellige koffiecorner, een smaakvolle gebaksvitrine en een praktisch verrijdbaar entreemeubel met een scala aan ontbijtproducten maken de winkel compleet.

Mix van materialen

De ombouw van de toonbanken en meubels is een materialenmix van Woodupp panelen en wandbekleding van Vescom, genaamd Corvo 1107.03. Deze Corvo 1107.03 wandbekleding heeft een diep nerfpatroon, bestaande uit onregelmatig golvende verticale stroken met een geborsteld effect in een warme houttint, waardoor een ambiance van natuurlijke elegantie ontstaat. Het werkblad, vervaardigd uit Stone Mountain, voegt een robuuste en toch verfijnde touch toe aan het geheel, waardoor de er een perfecte balans ontstaat.

Open chocolaterie

Wat deze winkel extra bijzonder maakt is dat er een chocolaterie direct aan de passage is geïntegreerd. Het winkelend publiek krijgt hierdoor de gelegenheid om iedere dag live mee te kijken met de chocolatier van Bakkerij Dunselman.

TO GO CONCEPT

Naast een nieuwe winkel presenteren ze ook een nieuw ‘Dunselman To Go’ concept. Van warme saucijzenbroodjes tot vers bereide tosti’s. Aangevuld met koffie uit de koffiecorner, is dit een ideale plek om tijdens je pauze of tussendoor wat lekkers te halen.
Emondt Multiclima

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Emondt KMI Fresh Food Interiors

EMONDT GROEP

Waar ben je naar op zoek?

EMONDT KMI
FRESH FOOD
INTERIORS

EMONDT
KOELTECHNIEK