+31 55 200 2999

Ma-Vr: 9:00 - 17:00 | Storingsdienst 24/7 bereikbaar

WERKEN BIJ EMONDT

Emondt Multiclima

Over Ons

De Emondt groep is opgericht in 1946 en uitgegroeid tot familiebedrijf met gedreven en enthousiaste groep mensen die kwalitatief hoogwaardige klimaatsystemen maken. Vanuit onze vestiging in Enschede leveren wij klimaatsystemen van diverse topmerken. Met een landelijk dekkend servicenetwerk en centraal kenniscentrum waarborgen wij een hoge standaard van serviceverlening.

Partner voor duurzame klimaatoplossing

Als totaalpartner voor duurzame klimaatoplossingen voor utiliteitsbouw staan kennis en betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel. Wij zetten ons in voor de ontwikkeling van een gezond binnenklimaat en gaan geen uitdaging uit de weg. Wij werken graag mee aan een duurzamere toekomst door middel van technologische verbetering.

Duurzaamheidskeurmerk nieuwbouw en renovatie

Emondt Multiclima is BREEAM-Expert. Daarmee zijn wij gekwalificeerd om onze klanten tijdens een nieuwbouw of renovatieproces te begeleiden en te adviseren op het gebied van duurzaamheid in specifieke markten. Vanaf het ontwerp tot en met de oplevering van het gebouw begeleiden wij de klant naar de gewenste BREEAM-certificering.

Neem contact op met een van onze adviseurs

Ons team denkt graag mee en geeft u graag het juiste advies voor een duurzame installatie

Emondt Multiclima

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Emondt KMI Fresh Food Interiors

EMONDT GROEP

Waar ben je naar op zoek?

EMONDT KMI
FRESH FOOD
INTERIORS

EMONDT
KOELTECHNIEK