+31 55 200 2999

Ma-Vr: 9:00 - 17:00 | Storingsdienst 24/7 bereikbaar

WERKEN BIJ EMONDT

Emondt Koeltechniek

Over Ons

Koel- en klimaat onder een dak

Emondt Koeltechniek en Emondt Multiclima brengen B2B koeltechniek en klimaattechniek onder een dak. Met een groot aantal opleidingsplekken per jaar helpen wij jonge technici met de eerste stappen in hun loopbaan. Nieuwsgierig om als ervaren, medior of junior koeltechnieker of klimaattechnieker aan de slag te gaan? Check dan hier onze vacaturepagina of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Ruim 75 jaar ervaring

Wij ontwerpen, ontwikkelen, produceren en installeren professionele koeltechnische installaties op het gebied van industriële, commerciële, particuliere koel- en vriestechniek. Elke installatie is maatwerk waar onze koeltechnische engineers voor iedere vraag opzoek gaan naar een duurzame oplossing. Met ruim 75 jaar ervaring in de koudetechniek in ontwikkeling en productie zijn wij totaalleverancier van temperatuur met specialisme van verse producten.


Wij zien temperatuur als een service, daarom zien wij ons landelijk dekkend service- en onderhoudsnetwerk als een van de belangrijkste onderdelen in ons werkveld. Hierdoor willen wij eventuele storingen voorkomen of zo snel mogelijk verhelpen. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Emondt & Werkplein twente

75 jaar! Reden voor een feestje

Kunnen wij u helpen met een project?

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

Emondt Multiclima

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Emondt KMI Fresh Food Interiors

EMONDT GROEP

Waar ben je naar op zoek?

EMONDT KMI
FRESH FOOD
INTERIORS

EMONDT
KOELTECHNIEK