+31 55 200 2999

Ma-Vr: 9:00 - 17:00 | Storingsdienst 24/7 bereikbaar

WERKEN BIJ EMONDT

Horeca interieurbouw

Functionele en sfeervolle ruimtes

Bij Emondt zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van op maat gemaakt winkelinterieur voor slagerijen en traiteurs. Creëer een sfeervolle ambiance die de kwaliteit van jouw producten weerspiegelt en klanten aantrekt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een uniek en functioneel interieur dat jouw zaak naar een hoger niveau tilt.

Maatwerk winkelinrichting voor jouw slagerij of traiteur

Bij Emondt begrijpen we dat slagerijen en traiteurs unieke winkelomgevingen nodig hebben die voldoen aan specifieke eisen. Onze expertise in interieurbouw stelt ons in staat om op maat gemaakte winkelinrichting te leveren die perfect aansluit bij jouw bedrijf. Van op maat gemaakte koeltoonbanken tot innovatieve koelingssystemen en werkruimtes, wij zorgen voor een functioneel winkel ontwerp en interieur dat de identiteit van jouw zaak weerspiegelt.

Overzicht van de winkel vanaf achter de toonbank

Creëer een visuele beleving

Als slagerij of traiteur draait het niet alleen om de kwaliteit van de producten, maar ook om de visuele beleving die je klanten ervaart. Bij Emondt hebben we oog voor detail en kunnen we je adviseren over de optimale indeling en presentatie van jouw winkelinterieur. Van de keuze van materialen en kleuren tot de juiste verlichting, elk element wordt zorgvuldig overwogen om een aantrekkelijke en uitnodigende ambiance te creëren.

Hygiëne en voedselveiligheid

In de voedingsindustrie is hygiëne en voedselveiligheid van het grootste belang. Bij Emondt houden we hier rekening mee bij het ontwerpen van het winkelinterieur voor slagerijen en traiteurs. We zorgen voor naadloze oppervlakken, gemakkelijk te reinigen materialen en hygiënische oplossingen die voldoen aan de geldende normen. Zo kun je met vertrouwen jouw producten presenteren en klanten ontvangen.

Functionaliteit en efficiëntie

Een goed ontworpen winkelinterieur voor slagerijen en traiteurs zorgt voor een optimale workflow en efficiëntie in de dagelijkse werkzaamheden. Bij Emondt kunnen we je helpen bij het creëren van een functionele indeling die afgestemd is op jouw specifieke behoeften. Van werkstations en opslagruimtes tot snijtafels en koelsystemen, wij zorgen ervoor dat alles op de juiste plaats is voor een soepele bedrijfsvoering.
slagerijvanmelik-overzicht-10

Ervaring en vakmanschap

Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap in interieurbouw hebben we een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor winkelinrichting. Ons team van experts begeleidt je gedurende het hele proces, van ontwerp tot realisatie, om ervoor te zorgen dat jouw slagerij of traiteur een interieur op maat krijgt dat aan al jouw wensen voldoet.

 

Laat jouw slagerij of traiteur opvallen met een uniek en functioneel winkelinterieur van Emondt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om de perfecte ambiance te creëren voor jouw bedrijf.

Emondt Multiclima

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Emondt KMI Fresh Food Interiors

EMONDT GROEP

Waar ben je naar op zoek?

EMONDT KMI
FRESH FOOD
INTERIORS

EMONDT
KOELTECHNIEK