+31 55 200 2999

Ma-Vr: 9:00 - 17:00 | Storingsdienst 24/7 bereikbaar

WERKEN BIJ EMONDT

Horeca interieurbouw

Functionele en sfeervolle ruimtes

Creëer een Unieke Horeca-ervaring

Bij Emondt KMI Fresh Food Interiors begrijpen we dat het interieur van jouw horecagelegenheid een cruciale rol speelt in het creëren van een gastvrije en aantrekkelijke omgeving. Met onze expertise in horeca interieurbouw kunnen we functionele en sfeervolle ruimtes ontwerpen die de gewenste ambiance en uitstraling realiseren. Of je nu een to-go restaurantconcept, bakerscafé, juice bar of yoghurt concept hebt, wij bieden maatwerkoplossingen die jouw horecaconcept tot leven brengen.

Uniek Ontwerp op Maat

Ons ervaren team van ontwerpers en vakmensen werkt nauw met je samen om een uniek en op maat gemaakt interieur te realiseren dat past bij de identiteit en visie van je horecagelegenheid. We luisteren naar je wensen en vertalen deze naar een doordacht ontwerp dat functionaliteit, esthetiek en comfort combineert. Van de indeling van de ruimte tot het kiezen van de juiste materialen en meubilair, we streven naar perfectie in elk detail. Neem ook eens een kijkje bij onze gerealiseerde horeca-projecten

Cafetaria Woudhoek in Schiedam

Duurzaamheid en Kwaliteit

Bij Emondt KMI Fresh Food Interiors hechten we veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. We gebruiken hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen die voldoen aan de vereisten voor voedselverwerking en andere wet- en regelgeving. Onze interieurs zijn ontworpen om lang mee te gaan, waardoor je investering op de lange termijn rendabel is. Daarnaast streven we naar energie-efficiëntie en duurzame oplossingen in het ontwerp en de bouw van je horeca-interieur.

Samenwerking voor Succes

Bij Emondt KMI Fresh Food Interiors geloven we in een nauwe samenwerking met onze klanten. We staan klaar om je te begeleiden gedurende het hele proces, van concept en ontwerp tot productie en realisatie. Ons team van experts staat altijd voor je klaar om je te adviseren en de beste oplossingen aan te dragen. Samen streven we naar het succes van je horecagelegenheid.

Neem contact op

Kies voor Emondt KMI Fresh Food Interiors voor hoogwaardige en unieke horeca interieurbouw. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we je kunnen helpen om een onderscheidend interieur te realiseren dat indruk maakt op je gasten.

Cafetaria Harmonie Nijmegen - 11
Emondt Multiclima

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Emondt KMI Fresh Food Interiors

EMONDT GROEP

Waar ben je naar op zoek?

EMONDT KMI
FRESH FOOD
INTERIORS

EMONDT
KOELTECHNIEK